EDIT.org editor en líniaEDIT.org editor en línia
Edita publicacions de xarxes socials
Imatges editables de Xarxes Socials

Plantilles de Xarxes Socials per editar online

Crea els teus posts de xarxes socials de manera senzilla i en línia amb l'editor gratuït EDIT.org. Troba milers de plantilles pels teus perfils corporatius.

Edita publicacions de xarxes socials

Dissenya publicacions professionals i originals pels perfils de xarxes socials de la teva empresa amb les plantilles d'EDIT.org, fàcils i ràpides d'editar.

Plantillas para redes sociales a editar online gratis

 

Crea imatges per xarxes socials personalitzades pel teu negoci

El nombre d'usuaris de xarxes socials ha crescut exponencialment en els darrers anys. Les aplicacions s'han convertit en la primera font d'informació de molts i per això les xarxes son fonamentals per fer una campanya si volem millorar la nostra marca. Les xarxes permeten consolidar la teva imatge corporativa mentre ofereixes contingut interessant pels teus usuaris. És important que dediquis una mica de temps a preparar cada publicació ja que serà la primera impressió que els usuaris tindran sobre tu. 

Amb EDIT.org podràs crear imatges professionals per les teves xarxes que milloraran el posicionament. A l'editor trobaràs diferents plantilles adaptades a les diferents plataformes que més volum d'usuaris mouen: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i Youtube.

L'editor permet mantenir un disseny comú en totes les publicacions. A partir d'un disseny inicial, canvia-li la grandària i adapta'l a altres formats en un únic clic. Utilitzar el mateix patró de disseny per tots els teus perfils de xarxes socials farà que l'usuari reconegui una publicació de la teva empresa en un sol cop d'ull.

 

Edita plantilles gratis per les teves publicacions de xarxes socials

  1. Ves a l'editor o fes clic en una imatge d'aquest article per començar
  2. Dona un cop d'ull entre les centenars de plantilles que et proposem i tria la que més s'adapti a la teva idea
  3. Edita i incorpora altres elements com la tipografia, objectes, stickers, logo, etc.
  4. Guarda i descarrega la teva imatge creada en uns segons
  5. Comparteix el teu disseny i comença a guanyar seguidors

 

Imatges de Facebook

Facebook és la xarxa social per excel·lència ja que és la que més usuaris reuneix, i per tant la que més tràfic cap a la teva web pot oferir. Els posts de Facebook no solen ser molt llargs i sempre han d'anar acompanyats d'algun arxiu multimèdia per poder atreure l'atenció de l'usuari.

A EDIT.org podràs trobar plantilles per publicacions de Facebook i dissenys de portada de Facebook.

plantilla post de Facebook inspiracional

 

Imatges de Instagram

Instagram, la xarxa social de moda, és una aplicació relativament recent emprada per uns 800 milions d'usuaris actius al mes. Actualment és propietat de Facebook i totes dues aplicacions es poden connectar fent que quan en una es comparteixi contingut, aquest aparegui automàticament a l'altra. En definitiva, es tracta d'una eina molt potent. La imatge a Instagram ho és tot, el públic és molt més selecte i el text és un element secundari.

Crea amb EDIT.org dissenys per Instagram Stories o dissenys per publicacions d'Instagram.

ejemplo plantilla instagram storie amarillo

 

Imatges de Twitter

Twitter és la xarxa social de la immediatesa per la qual passen milions d'imatges diàriament. Es genera una gran quantitat de contingut efímer que no dura més que dues hores i per tant és important fer moltes publicacions a fi d'aconseguir arribar al major nombre de contactes possible. 

Podràs crear a EDIT.org dissenys de portada de Twitter i dissenys d'imatges per publicacions.

Plantilla twitter post color rosa

 

Imatges de LinkedIn

LinkedIn és el rei de les xarxes socials si parlem de negocis ja que està orientada 100% a empreses. Per tant, és imprescindible que cuidis la teva imatge en aquesta plataforma amb l'objectiu d'aconseguir obrir-te al mercat. En aquesta xarxa estaràs en contacte tant amb socis com treballadors o inversors, així com aquells que només vulguin informar-se sobre la teva empresa.

En tractar-se d'una xarxa social molt professional i totalment enfocada als negocis, hauràs d'oferir un contingut informatiu i interessant pels teus contactes.

Crea amb EDIT.org dissenys per les teves publicacions de LinkedIn i troba plantilles per crear la teva portada de LinkedIn.

plantilla linkedin post quote inspiracional

 

Imatges de Youtube

Finalment, Youtube és la plataforma per pujar vídeos per excel·lència, encara que recentment Instagram s'ha adaptat a aquest format mitjançant els anomenats Reels. Existeixen una infinitat de canals variats a la plataforma sobre diferents àmbits: jocs, moda, hàbits, curiositats, entreteniment, etc. En tot cas, és necessari mostrar un perfil pròxim i professional.

A EDIT.org pots crear des de portades de Youtube fins a imatges per les teves miniatures.

Prova ara els dissenys d'EDIT.org que pots adaptar fàcilment a les necessitats del teu negoci i als teus diferents perfils de xarxes socials.

Imatges editables de Xarxes Socials

Carregar més plantilles (+)
Contingut relacionat
Edita publicacions de xarxes socials
Edita publicacions de xarxes socials